HR Länken AB
image description

Är du säljare med erfarenhet av elektroniska säkerhetssystem?

Anställningsort Stockholm

Vi söker:

HR-Länken söker nu för kunds räkning dig som har erfarenhet av elektroniska säkerhetssystem och önskar utvecklas inom sälj! Du kommer aktivt att arbeta med säljsupport och utbildning av systemen, vilket även innebär ett nära samarbete med produktutvecklingen. Du ansvarar också för att bygga och upprätthålla goda relationer med kunderna som ingår i regionen du verkar i.

Krav är att du minst har gymnasieutbildning, tidigare erfarenhet av arbete med elektroniska säkerhetssystem och tekniska lösningar inom säkerhet. Även goda kunskaper i Office-paketet och B-körkort är ett krav.

För att trivas i denna roll ser vi att du är självgående och har ett intresse av att både utveckla verksamheten och att utvecklas själv. En god kommunikationsförmåga och ett professionellt förhållningssätt till interna och externa aktörer är en förutsättning för att lyckas i ditt arbete. Du arbetar strukturerat och resultatinriktat för att nå uppsatta mål.

Arbetsuppgifter:

  • Presentera produkter för El- Tele- och Systemintegratörer, konsulter samt distributörer
  • Kundansvar för regionen du verkar i
  • Utbilda och vara ett stöd för övriga i säljteamet
  • Vara behjälplig med systemlösningar
  • Rapportera till försäljningschef
  • Medverka på kundaktiviteter, mässor mm.

 

Anställning:

Du kommer att bli anställd hos kund och tjänsten är placerad i Stockholm eller Eskilstuna.

Låter detta intressant får du gärna kontakta oss för ytterligare information. Hela processen kommer att genomföras via oss på HR-Länken efter kunds önskemål.

 

Sök jobbet direkt