HR Länken AB
image description

Driven och affärsinriktad konsultchef

Anställningsort Danderyd

Är du den vi söker som vill vara med och bygga upp samt vidareutveckla HR Länken?

Kännetecknande för oss på HR Länken är ett kundorienterat synsätt där varje medarbetares engagemang, arbetsglädje och förmåga att finna lösningar är avgörande för vår gemensamma framgång.

Tjänsten

Under ledning av VD kommer du att ansvara för uppbyggnad av rekryterings- och bemanningsdelen i Sverige. Din roll är att vidareutveckla våra affärer genom att starta upp en ny bemanningspool och ansvara för bemanningen. Du kommer också att skapa nya affärsmöjligheter genom kundkontakter och kundbesök. Det innebär att du ansvarar för att frambringa goda kontakter med våra medarbetare och kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Rekrytering, matchning och bemanning av uppdrag
  • Personalansvar
  • Ny kundförsäljning samt förvaltande av befintliga kunder
  • Kvalitetsuppföljningar

Vi söker

Dig som är engagerad och har ett affärs – och resultatinriktat synsätt. Du gillar att arbeta under högt tryck, har en förmåga att se helheter och kan snabbt prioritera ditt arbete. Som person är du professionell, utåtriktad och tycker om att arbeta självständigt så som i team. Du har ett kundorienterat förhållningssätt, gillar nya utmaningar och ser dig själv som en problemlösare.

Vi erbjuder dig

Ett utmanande och spännande arbete med dynamiska arbetsuppgifter, där du får arbeta självständigt med en professionell ledning. Du kommer att sitta på vårt kontor i Danderyd  tillsammans med ett härligt gäng trevliga och ambitiösa kollegor.

Vi ser en HR-utbildning på högskolenivå som nödvändig. Meriterande är erfarenhet inom bemanning och rekrytering, samt kunskaper i Intelliplan.

Ansökan

Tveka inte att skicka in din ansökan!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Kontaktperson(er)

Amelie von Schantz

070- 775 99 65

Amelie@vardlanken.se

 

 

Sök jobbet direkt