HR Länken AB
image description

Husfru till familj och deras kontor i Danderyd

Anställningsort Danderyd

Som Husfru har du ansvaret för att samtliga faciliteter, utrymmen och utomhusmiljöer är väl iordning och ser representativa ut. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat städ, tvätt, strykning samt matlagning för exempelvis arbetsluncher, middagsbjudningar och mingelträffar.

Du kommer att ansvara för kontor, hem, övernattningslägenheter och förråd samt inköp av förbrukningsmaterial såsom städmaterial, toapapper, handdukar, kaffe mm. Vid behov även större inköp på uppdrag av VD och kontorschef.

Arbetsuppgifterna kommer du självständigt att planera och genomföra. I vissa perioder kommer du även att ansvara för ett antal anställda eller inhyrda.

Du ska kunna växla tempo snabbt, ha förmågan att ta egna initiativ och tycka om ansvar. Du har ett sinne för detaljer, är nyfiken och empatisk. Dessutom uppskattar du att ha roligt samtidigt som du arbetar.

Flytande svenska i tal och skrift samt god engelska krävs i denna roll. Det finns hund och katt på arbetsplatserna.

Det är alla medarbetares ansvar att i alla lägen bidra till att gäst/kund eller kollega får bästa tänkbara upplevelse. Ibland innebär det att vi lägger vårt eget arbete åt sidan en stund och stöttar kollegor för att uppnå vårt mål. Detta prestigelösa samarbete hjälper oss att lyckas med vår ambition att ge gästen/kunden en fulländad upplevelse.

Krav:

  • B-körkort
  • Att du minst har en gymnasial utbildning, meriterande är om utbildningen varit till husfru inom hotell-och turismprogrammet alternativt likvärdig utbildning
  • Minst 2 års yrkeserfarenhet med liknande arbetsuppgifter
  • Två referenser i ansökan

Vill du ha ett arbete där du får vara med och påverka och där din insats är betydelsefull? Tveka inte att söka denna tjänst redan idag!

Sök jobbet direkt