Konsultchef till HR- Länken

Tjänst Konsultchef

Region Stockholms län

Ort Danderyd

Vi söker

HR Länken utökar och söker därför ytterligare en driven konsultchef med fokus och inriktning på framför allt bemanning och rekrytering inom tjänstesektorn samt interimchefer mot offentlig verksamhet. Kännetecknande för oss på HR Länken är ett kundorienterat synsätt där varje medarbetares engagemang, arbetsglädje och förmåga att finna lösningar är avgörande för vår gemensamma framgång. Vi söker dig som har intresse av att arbeta med bemanning och rekrytering inom offentligsektor samt chefsinterimslösningar och som är intresserad av att arbeta i en växande organisation där det finns goda individuella utvecklingsmöjligheter.
Till aktuell tjänst ser vi gärna att du tidigare arbetat som konsultchef med inriktning mot bemanning och rekrytering gärna mot offentligsektor, men det är inget krav. Du ska ha en högskoleutbildning inom HR eller annan likvärdig utbildning eller motsvarande och gärna ha erfarenhet av arbete inom tjänstesektorn. Det är viktigt att du är bekväm med att vara i en resultatorienterad miljö då HR Länken verkar i en högt konkurrensutsatt bransch, därför är det meriterande om du tidigare har arbetat inom försäljning och marknadsföring.
Vi vill att du är professionell, social och utåtriktad och har inga problem med att arbeta självständigt, lika så som i team. Du har ett kundorienterat förhållningsätt och ser dig själv som en problemlösare. Du är en van användare av olika IT-system och är nyfiken på AI. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, såväl muntligen som i skrift.  När vi anställer lägger vi alltid stor vikt vid personlig lämplighet, så är du intresserad av att veta mer om tjänst så tveka inte att söka! Vi intervjuar löpande under ansökningstiden.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete ingår sälj, rekrytering, matchning och bemanning av uppdrag, personalansvar, kvalitetsuppföljningar, övriga administrativa uppgifter, besöka kunder samt ny kundförsäljning. Du ansvarar även för att skapa goda kontakter med våra kunder och medarbetare. Kundförsäljning är en viktig del av arbete, varför du måste vara bekväm att aktivt söka upp både nya upp befintliga kunder. Resor kommer att förekomma vid tillfällen när du besöker konsulter och kunder runt om i landet.

Anställning

Under ledning av kontorschefen/ VD kommer du att tillsammans med övriga konsultchefer ansvara för uthyrnings-och bemanningsdelen för tjänstenänn i offentligsektor. Din roll är att vidareutveckla vår verksamhet genom att rekrytera nya medarbetare samt att ansvara för bemanningen. Du kommer också att skapa nya affärsmöjligheter genom kundbesök och merförsäljning vilket innebär mycket kund- och medarbetarkontakter.
Du kommer att sitta på vårt kontor i Danderyd tillsammans med ett härligt gäng, trevliga och ambitiösa kollegor. Tjänstegrad: 100 %. Arbetstid kontorstid. Måndag- fredag

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På https://hrlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss

HR Länken vänder sig till företag som är i behov av kompetent och kvalificerad personal inom affärsområdena Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Vi kan erbjuda ett brett utbud av kompetenser och uppdrag. Läs mer på www.hrlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/hrlanken
 

Kontaktperson

Letar du nytt jobb?