Bemanning - Konsultlösningar

Hyr in en konsult efter era behov

Verksamheter, och människorna i dem, är föränderliga. Ibland behövs extra personal för allt ska kunna fortsätta rulla. Och i samband med projekt- eller utvecklingsarbeten kan tillförande av specifik kompetens vara nyckeln till framgång.

HR Länken finns här för att hjälpa organisationer att aktivt hantera förändringar i arbetsflöden och att hitta nya möjligheter. Vi tillhandahåller kvalitativ bemanning efter era behov.

HR Länken erbjuder:

  • Bemanning på heltid, deltid eller för att täcka upp enstaka pass
  • Konsulter på alla nivåer; från golv- och supportpersonal till specialister och chefer
  • Tillfällig personal vid vakanser eller arbetstoppar
  • Specialistkompetens till projekt eller i samband med organisationsutveckling.

Hyr först, anställ sen

Är ni ute efter att anställa, men oroliga för felrekrytering? Kanske har ni en idé om en ny roll på företaget?

Hyr in kandidaten på konsultbasis under en period, innan ni tar beslut om rekrytering. Då får ni möjlighet att se om det känns rätt för båda parter innan ni anställer. Detta upplägg kan bidra till minskat antal felrekryteringar och lägre personalomsättning, utan att hindra er från att testa nya idéer.

Offert - Bemanning

Varmt välkommen att skicka in din förfrågan till oss, så hör vi av oss inom kort!

Rekrytera fast personal?

HR Länken tar gärna hand om hela eller delar av er rekryteringsprocess – vi erbjuder allt från annonsering och search till djupintervjuer, arbetspsykologiska tester och referenstagning.

Vill du arbeta som konsult?

Arbetet som konsult låter dig prova på olika arbetsplatser i behov av just din kompetens och erfarenhet. Kom och utvecklas med oss!